Hääkuvaaja Oulu - Blogi

Hääkuvaaja Harri Rauhanummi. Blogissani esittelen uusimmat hääkuvat sekä muut juhlat. Valokuvaaja Oulu.

Ristiäiskuvaus | Valokuvaaja Oulu

Tyypillinen ristiäiskuvauspakettini sisältää kastetilaisuuden dokumentaarisen kuvauksen sekä ryhmäkuvia vauvan kanssa. Ryhmäkuvia otetaan tyypillisesti ainakin vanhempien, isovanhempien sekä kummien kanssa. Lisäksi taltioin juhlapaikkaa ja kattauksia, koska näitäkin asioita on kiva muistella vuosien kuluttua.

Tällainen tunnin ristiäiskuvauspaketti on hinnaltaan 300 euroa ja tilauksesta teen myös pidempiä kuvauksia. Esimerkiksi nimiäisjuhlat saattavat olla kirkon kaavaa pidempiä. Hintaan sisältyy matkakulut Oulun, Tyrnävän, Limingan ja Kempeleen alueella, mutta pientä matkakorvausta vastaan teen kuvauksia myös kauempana. Pyydä tarjous.