Hääkuvaaja Oulu - Blogi

Hääkuvaaja Harri Rauhanummi. Blogissani esittelen uusimmat hääkuvat sekä muut juhlat. Valokuvaaja Oulu.

Häät Oulunsuun pirtillä | Hääkuvaaja Oulu

Pisimmät dokumentaariset hääkuvauspakettini alkavat aamun valmistautumisesta kampaajalla. Näissä häissä kuvaus alkoi first-look kuvilla Oulujoen kirkolla. Oikeastaan ihan aluksi otin sulhasesta ja bestmaneista muutamia yhteiskuvia, kun vielä odottelimme morsianta first-look kuviin :) Myöhemmin häät jatkuivat Oulunsuun Pirtillä

Onko sinulla häät suunnitteilla ja toiveissa dokumentaarinen hääkuvaus? Tutustu kuviini ja mikäli työni jälki miellyttää, ota yhteyttä ja pyydä tarjous hääkuvauksesta. Voin myös auttaa valitsemaan sopivan mittaisen kuvauksen toiveidenne pohjalta.

Syksyn 2018 sekä kevään 2019 hääkuvauksia kannattaa alkaa jo varaamaan.
Otan varauksia myös kesän 2019 hääkuvauksiin.

Tiedustelut, varaukset ja tarjouspyynnöt:
moi@linnanjuhlakuva.fi

Sisaruskuvaus ja yksivuotiskuvaus | Lasten studiokuvaus

Lapsikuvauksen hinnat studiollani lähtevät 90 eurosta. Sisaruskuvissa hinta lisähenkilöistä on 25 euroa per henkilö. Näin kesäaikaan myös ulkokuvaukset ovat kivoja ja suosituin pakettini on Laaja lapsi- ja perhekuvaus. Sen hinta on 300 euroa ja se sisältää tunnin ajan kuvausta haluamassanne paikassa 50 km säteellä Oulusta sekä kuvauksessa syntyneitä kuvia n. 50 kappaletta. Koko perhe ja lemmikit voivat olla kuvauksessa mukana samaan hintaan.

Jos et osaa päättää studiokuvien ja ulkokuvien välillä, voi Laajan kuvauspaketin jakaa studiokuviin sekä studioni pihapiirissä otettaviin ulkokuviin. Ota yhteyttä, löydämme varmasti sopivan lapsikuvauspaketin teille.