Hääkuvaaja Oulu - Blogi

Hääkuvaaja Harri Rauhanummi. Blogissani esittelen uusimmat hääkuvat sekä muut juhlat. Valokuvaaja Oulu.

Hautajaiset Intiön kappelissa | Valokuvaaja Oulu

Valokuvaan myös surun hetkiä, sillä nekin kuuluvat elämään. Normaali hautajaiskuvauspakettini sisältää siunaustilaisuuden kirkolla ja hautaan laskun valokuvaamisen sekä ryhmäkuvauksen haudalla. Kuvausta on mahdollista jatkaa lisämaksusta myös muistotilaisuudessa. Hautajaiskuvaukset alk. 300 euroa Oulun alueella.

Näissä hautajaisissa siunaus oli Intiön kappelin isossa salissa ja muistotilaisuus Maikkulan Kartanolla.

Tiedustelut ja varaukset valokuvauksiin: moi@linnanjuhlakuva.fi

Häät Hannuksen Piilopirtillä | Dokumentaarinen hääkuvaus

Dokumentaariset hääkuvaukset ovat jo useita vuosia olleet suosituimpia hääkuvauspakettejani. Minulla ne lähtevät puolen päivän (5h-6h) paketeista jatkuen aina koko päivän dokumentaarisiin kuvauksiin (10-12h). Puolen päivän dokumentoinnit alkavat lähes aina kirkolta, kun taas pidemmissä kuvauksissa aloitan kuvaamisen jo hääpäivään valmistautumisesta. Tähän sisältyy muun muassa yksityiskohtia hääasusteista, kuvia meikkauksesta ja pukeutumisesta sekä odottavan tunnelman taltiointia hääpäivän aamuna.

Näissä häissä aloitin kuvaamisen hääparin kotoa, missä morsian ja kaasot valmistautuivat hääpäivään. Vihkiminen oli Limingan kirkossa ja hääjulaa vietettiin Tyrnävällä Hannuksen Piilopirtillä.

Oletko menossa naimisiin ja kiinnostunut dokumentaarisesta hääkuvauksesta? Vai riittääkö sinulle kauniit hääpotretit ja ehkä muutama kuvan kirkolta? Ota yhteyttä ja katsotaan toiveitasi vastaava hääkuvaus. Otan tällä hetkellä varauksia vuoden 2020 häihin.