Hääkuvaaja Oulu - Blogi

Hääkuvaaja Harri Rauhanummi. Blogissani esittelen uusimmat hääkuvat sekä muut juhlat. Valokuvaaja Oulu.

Perhekuvaus ulkomailla | Family photography | Destination photographer

Just two years ago I photographed their winter wedding in Finland. Now I flew to Munich for these family photos and captured this family's day from morning till evening. It's only a day from their lives but offers memories for a lifetime. Here's a small glimpse to that day.  

Send me email if you too want to book my most extensive family photography package. It is like documentary wedding shoot but much more easygoing. You can just enjoy the day and be yourselves.


Noin kaksi vuotta sitten kuvasin tämän parin talvihäät Maikkulan Kartanossa Suomessa. Nyt lensin Müncheniin kuvaamaan heille perhekuvia ja taltioin heidän päivän aamusta iltaan. Yksi päivä, joka tarjoaa muistoja eliniäksi. Tässä pienen pieni kurkistus tuohon päivään.

Voit lähettää minulle sähköpostia jos haluat varata kaikkein kattavimman perhekuvauspakettini - koko päivän perhekuvauksen. Se on kuin koko päivän dokumentaarinen hääkuvaus, mutta paljon huolettomampi. Voitte viettää täysin rennon päivän omana itsenänne.

Varaukset / Bookings: moi@linnanjuhlakuva.fi

p.s.
I am offering a destination wedding shoot in Asia to one couple without travel costs between November and January. Send me email if you are interested.
//
Tarjoan hääkuvauksen Aasiassa täysin ilman matkakuluja yhdelle parille marraskuun ja tammikuun välillä. Lähetä sähköpostia jos olet kiinnostunut.