Hääkuvaaja Oulu - Blogi

Hääkuvaaja Harri Rauhanummi. Blogissani esittelen uusimmat hääkuvat sekä muut juhlat. Valokuvaaja Oulu.

Palkittua hääkuvausta | Hääkuvaaja Harri Rauhanummi

Olen ollut monta vuotta kahden kansainvälisen hääkuvausjärjestön WPJA:n sekä AG|WPJA:n jäsenenä. Viime vuodet olen ollut myös kyseisten järjestöjen ainoa kultamitalilla palkittu suomalainen hääkuvaaja. Tietääkseni näiden järjestöjen koko toimintahistorian aikana minun lisäksi on ollut vain pari muuta kultamitalilla palkittua suomalaista hääkuvaajaa.

Olen jo aikaisemminkin kirjoittanut, etten kuvaa palkintoja varten. Tavoitteeni on saada asiakkailleni kauniit ja aikaa kestävät hääkuvat. Hääkuvaajan arki on kuitenkin suureksi osaksi yksin puurtamista, joten kansainväliset kilpailut ovat hyvä benchmark omalle tekemiselle. Se onkin ollut ainoa syy, miksi olen maksanut järjestöjen perimiä jäsenmaksuja. 

Toistaiseksi en ole kuitenkaan uusinut jäsenyyttäni loppuvuodelle 2016. Useamman sadan euron jäsenmaksut tuntuvat kovalta hinnalta, että voi vain osallistua kilpailuihin ja verrata tasoaan maailman muihin hääkuvaajiin. Voikin olla, että tämä AG|WPJA:n alkuvuoden 2016 kisa ja siitä saatu palkinto jää minun osalta viimeiseksi:

This twilight image is wonderfully composed and makes a successful, thoughtful “detail” image. The only thing which might make it better is the glow of the cigar’s cherry.
— http://www.agwpja.com/photography-contests/63-agwpja-q1-2016-photo-contest/04-details-found.html#4

Jos tämä jäisikin viimeiseksi kerraksi kun osallistun kilpailuihin, niin se ei tarkoita, että lakkaisin kehittämästä itseäni rakastamassani ammatissa. Mikäli olet suunnittelemassa häitä ja pidät tyylistäni, voit tutustua hinnastooni täällä ja tehdä varauksen haluamallesi paketille tai räätälöidylle hääkuvaukselle säköpostitse: harri@linnanjuhlakuva.fi