Hääkuvaaja Oulu - Blogi

Hääkuvaaja Harri Rauhanummi. Blogissani esittelen uusimmat hääkuvat sekä muut juhlat. Valokuvaaja Oulu.

Unelmista todeksi | Intohimona valokuvaus

Nyt uskallan jo sanoa, että kaksi unelmaani on vihdoin toteutunut. Hääkuvausten täyteisen kesän jälkeen tulee ensimmäinen vuosi täyteen, kun elätän itseni pelkästään omalla yritystoiminnallani. Myös parin yliopistovuoden aikana valokuvaus oli ainoa työni, mutta lasken silti opiskelun tuon ajan päätyökseni. Vanhempien apu, opintotuki, asumislisä, opiskelija-asunto ja halvat opiskelijaruoat sekä -terveydenhuolto mahdollistivat elämisen pienillä valokuvaustuloilla.

Yliopiston jälkeen tein kuusi vuotta kahta työtä rinnakkain. Päivät palkkatöissä ja illat sekä viikonloput menivät oman yritystoiminnan kehittämisessä. Lopulta kova työ palkittiin ja päätoimisen yrittäjyyden ohella myös unelma ikiomasta valokuvastudiosta toteutui. Kuvaan pääosin vallitsevalla valolla miljöössä, mutta myös studiokuvaus on kiinnostanut minua aina. Aika ajoin olenkin käyttänyt vuokrastudioita. Vaikka oma studioni ei olekaan Brooklynissä vanhassa tehtaassa, niin se on silti minun oma studio, eikä sitä tunnetta voita mikään. 

Valokuvastudioni Tyrnävällä. Täällä voit kuvausten lisäksi tutustua tarjoamiini hääalbumeihin sekä muihin kuvatuotteisiin. Tai tulla vaikka kahville juttelemaan mahdollisesta hääkuvauksesta.

Valokuvastudioni Tyrnävällä. Täällä voit kuvausten lisäksi tutustua tarjoamiini hääalbumeihin sekä muihin kuvatuotteisiin. Tai tulla vaikka kahville juttelemaan mahdollisesta hääkuvauksesta.

Sain studioni käyttökuntoon vuoden 2015 lopulla ja jo tähän mennessä studiollani on syntynyt monen tyyppisiä valokuvia asiakkailleni. Nuorimmat kuvattavat ovat olleet alle kahden viikon ikäisiä ja vanhimmat yli 80 vuotiaita. Tässä pieni otos valokuvia, jotka olen kuvannut studiossani:

Oma studio on kehittänyt minua lyhyessä ajassa valokuvaajana ja syventänyt intohimoani valokuvaukseen entisestään. Lisäksi on mukava, että nyt minulla on paikka, missä voin ottaa vastaan asiakkaita ja pitää vaikkapa dokumentaarisiin hääkuvauksiin sisältyviä suunnittelupalavereita.

Kuusi vuotta kahta työtä rinnakkain ei ollut helppo rasti, mutta taatusti kaiken tämän arvoinen. Kehotankin kaikkia seuraamaan unelmiaan, uskomaan itseensä ja tekemään kovasti töitä omien unelmien eteen. Alku ei välttämättä ole helppo, mutta se, että saat joka aamu herätä tekemään rakastamiasi asioita, on varmasti vaivan arvoista. 

Kiitos kaikille asiakkailleni, jotka olette luottaneet minuun ja mahdollistaneet unelmani toteuttamisen. Toivon mukaan intohimo työtäni kohtaan näkyy ja voin tehdä tätä lopun elämääni.

Jos haluat varata minulta valokuvauksen, niin lähetä sähköpostia: harri@linnanjuhlakuva.fi