Hääkuvaaja Oulu - Blogi

Hääkuvaaja Harri Rauhanummi. Blogissani esittelen uusimmat hääkuvat sekä muut juhlat. Valokuvaaja Oulu.

Oman näköiset ylioppilaskuvat | Valokuvaaja Oulu

Tänäkin keväänä monessa kodissa juhlittiin ylioppilasjuhlia. Osa ylioppilaista ei käynyt valokuvaajalla lainkaan ja osalle riitti perinteinen muotokuva studiossa. Joukkoon mahtui myös heitä, jotka halusivat omilta kuviltaan vieläkin enemmän.

Stella teki kaksoistutkinnon ja ylioppilaskirjoitusten ohella hän suoritti loppuun myös kosmetologikoulun. Erittäin taitavalle meikkitaiteilijalle oli alusta asti selvää, että myös ylioppilaskuviin tulee muutakin kuin puuteria poskille. Samalla Stella halusi panostaa myös ylioppilaskuviinsa ja tehdä niistä aidosti itsensä näköiset. Teemaksi oli valikoitunut tropiikki rikkaine väreineen. 

Niinpä sovimme kuvausajan ja viritin studioni tropiikki- / Hawaii-aiheiseen ylioppilaskuvaukseen. Tässä muutamia kuvauksen "hedelmiä" maistiaiseksi:

Muotokuva kulkee pitkän aikaa mukanasi ja elämän tärkeitä hetkiä on mukava muistella kauniiden kuvien kautta. Tietyn tyylinen kuva ei kuitenkaan sovi toiselle ja päin vastoin. Siksi kuvaajaakaan ei kannata valita summan mutikassa, vaan on tärkeää tutustua kuvaajan aiempiin kuviin ja palveluihin.

Joku kuvaa pelkästään perinteisiä studiokuvia ja toinen taas vain luonnonvalolla ulkona. Joku haluaa hoitaa homman vartissa ja toinen kuvaa selvästi pidempään. Myös jälkikäsittelyssä on eroja kuvaajien välillä. Joku kuvaaja veloittaa erikseen kuvausajasta ja tilattavista kuvista. Onpa vielä kuvaamoja, jotka eivät luovuta lainkaan digikuvia, vaan kuvat pitää tilata printteinä.

Kuvaajissa ja palveluissa on paljon eroja, joten myös hinnat voivat olla hyvin erilaisia, vaikka kuvauksen nimi olisikin sama. Mikäli etsit valokuvaajaa, voit tutustua hinnastooni täällä ja varata kuvauksen tai tiedustella kuvauksista tarkemmin sähköpostitse: harri@linnanjuhlakuva.fi