Hääkuvaaja Oulu - Blogi

Hääkuvaaja Harri Rauhanummi. Blogissani esittelen uusimmat hääkuvat sekä muut juhlat. Valokuvaaja Oulu.

Häät Peuhussa | Hääkuvaaja Oulunsalo

Olen vuosien saatossa kuvannut useamman kerran Oulunsalon Peuhussa ja täytyy sanoa, että viimeisen parin vuoden aikana Peuhu on kohentunut edukseen. Rantavitikkoa on siivottu ja ympäristö näyttää nyt siistiltä. Myös juhlatilan sisällä kattaukset, koristelu ja muu esillepano on tehty kauniisti. Dokumentaarisessa hääkuvauksessa minulle ympäristöäkin tärkeämpää on kuitenkin tallentaa hääpäivän tunteita ja tunnelmaa mahdollisimman hyvin valokuviin. Paras esimerkki hääkuvauspalveluistani ovat kuvat itsessään. Tämä kuvaus alkoi Oulunsalon kirkosta:

Jos haluat varata minut hääkuvaajaksi tai pyytää tarjousta, lähetä minulle sähköpostia:
moi@linnanjuhlakuva.fi

Tällä hetkellä otan varauksia loppuvuodelle 2018 sekä vuodelle 2019.