Hääkuvaaja Oulu - Blogi

Hääkuvaaja Harri Rauhanummi. Blogissani esittelen uusimmat hääkuvat sekä muut juhlat. Valokuvaaja Oulu.

Mainoskuvia 3BAD-koruille | Valokuvaaja Oulu

Mitä pidempään olen valokuvannut, sen nopeampaa vuodet tuntuvat vierivän. Muistaako joku vielä tämän kirjoituksen vuodelta 2012, jolloin kuvasin tuolloin melko tuoreelle ja tuntemattomalle YO ZEN-korumerkille editorialkuvia? 

Oli itsekin mukava lukea omia ajatuksia kuuden vuoden takaa. Kiireen keskellä iso kuva helposti hämärtyy, kun keskittyy aina vain kulloinkin käsillä olevaan asiaan. Aika ajoin on hyvä pysähtyä ja katsoa kokonaisuutta uudelleen. Vielä 11 vuoden jälkeenkin voin todeta saman asian, jonka totesin vuonna 2012 viiden vuoden jälkeen: "hääkuvaus on minulle erittäin rakas ja palkitseva valokuvauksen laji". Elämässä tulee vastaan kaikenlaista ja maailmasta löytyy paljon asioita, joita tavoitella. Lopulta onnellinen elämä tiivistyy silti hyvin yksinkertaisiin asioihin. Minulle ne ovat terveys, perhe ja rakkaus. Siksi kai en koskaan kyllästy kuvaamaan häitä, kun ne liittyvät läheisesti näihin asioihin.

Sen sijaan kiinnostus "isoon muoti- ja mallimaailmaan" on hiipunut, kun on törmännyt toimialan lainalaisuuksiin. Onneksi markkinoille on tullut paljon uusia käsityöläisiä, pieniä suunnittelijoita ja eettisemmillä arvoilla toimivia yrityksiä. Tällaisten yritysten tuotteita on mukavampi ostaa ja tällaisille yrityksille otan mielelläni markkinointikuvia. Yksi tällainen yritys on (nimestään huolimatta) 3BAD, johon lähdin pelkkiä valokuvia tiiviimmin mukaan vastaamaan koko yrityksen markkinoinnista. 


Valokuvaan säännöllisesti yrityksille kuvia markkinointikäyttöön sekä tuotan myös muita visuaalisia palveluita markkinoinnin tueksi. Näistä palveluista lisää toisilla sivuillani: www.harrirauhanummi.com 

Käy tutustumassa ja lähetä viestiä,
mikäli sinun työpaikallasi on tarvetta valokuville tai muille palveluilleni.