Hääkuvaaja Oulu - Blogi

Hääkuvaaja Harri Rauhanummi. Blogissani esittelen uusimmat hääkuvat sekä muut juhlat. Valokuvaaja Oulu.

Häät Hannuksen Piilopirtillä | Hääkuvaaja Tyrnävä

Hääkausi käy parhaillaan kiivaana, mutta samaan aikaan varataan jo vuoden 2019 hääkuvauksia kovaa tahtia. Jotkut kuvaajat ottavat varauksia vieläkin pidemmälle, mutta minä olen ottanut varauksia korkeintaan aina vain seuraavalle vuodelle. 

Tässä pieni kurkistus Tyrnävällä Hannuksen Piilopirtillä vietettyihin häihin. 


Wedding season is going hot at the moment, but at the same time I am already booking 2019 weddings. Some photographers take reservations even further. Here's a sneak peek to a wedding that was held in Tyrnävä at Hannuksen Piilopirtti.

Varaukset ja tarjouspyynnöt | Bookings and enquiries
moi@linnanjuhlakuva.fi