Hääkuvaaja Oulu - Blogi

Hääkuvaaja Harri Rauhanummi. Blogissani esittelen uusimmat hääkuvat sekä muut juhlat. Valokuvaaja Oulu.

Väitösjuhlan valokuvaus | Karonkka Scandic Oulussa

Tohtorikuvaus muistuttaa paljon dokumentaarista hääkuvausta. Väitöstilaisuus on virallinen ja muodollinen tapahtuma ja muistuttaa siinä mielessä häiden kirkko-osuutta. Väitöstilaisuuden jälkeen seuraa karonkka, joka vastaa häiden juhlavastaanottoa. Samoin kuin hääparista, myös tohtorista kuvataan muotokuvia sekä ryhmäkuvia ystävien ja sukulaisten kanssa.

Tämä Karonkka vietettiin Scandic Oulussa.

//

Photographing doctors is a lot like shooting weddings. Doctoral defence is very official and formal event and in that sense reminds wedding ceremony. Doctoral ceremony is held after the defence. It is a party that resembles wedding reception. Doctoral portraits are not that much different from wedding portraits either.  

This doctoral ceremony was held in Scandic Oulu.

Varaa valokuvaus juhlaasi, pyydä tarjous: moi@linnanjuhlakuva.fi

//

Have your party photographed, ask for an offer: moi@linnanjuhlakuva.fi