Hääkuvaaja Oulu - Blogi

Hääkuvaaja Harri Rauhanummi. Blogissani esittelen uusimmat hääkuvat sekä muut juhlat. Valokuvaaja Oulu.

Häät Maikkulan Kartanon Korsussa | Hääkuvaaja Oulu

Valokuvasin helmikuun alussa talviset häät Maikkulan Kartanon Korsussa. Korsu sopii hyvin pienten ja intiimien häiden viettoon kauniissa jokimaisemassa siinä missä Liiteri on omiaan sadan hengen häille. Ovatpa häänne alle kymmenen tai yli sadan hengen juhla, pystyn ikuistamaan tilaisuuden luonteeseen sopivat hääkuvat teille. Otan nyt varauksia hääkuvauksiin vuosille 2018 ja 2019.

//

I photographed a beautiful winter wedding in Maikkulan Kartano's "Korsu" building in the beginning of February. Korsu is well suited for smaller and intimate events whereas Liiteri can accommodate over 100 quests. It doesn't matter if your wedding is less than ten persons or well over one hundred, I can capture beautiful photos for you that will show the nature of your party. I am now taking wedding photography reservations for years 2018 and 2019.

Tiedustelut ja varaukset: moi@linnanjuhlakuva.fi
//
Enquiries and bookings: moi@linnanjuhlakuva.fi