Hääkuvaaja Oulu - Blogi

Hääkuvaaja Harri Rauhanummi. Blogissani esittelen uusimmat hääkuvat sekä muut juhlat. Valokuvaaja Oulu.

Hääkuvaajan vuosi 2017 | Wedding year 2017 recap

Oli kesä 2007, kun kuvasin ensimmäiset häät. Sadannen hään kohdalla lopetin laskemasta. Se oli vuosia sitten. Silti en malta odottaa, millaisia häitä kuluva vuosi 2018 tuo tullessaan. Tämän vuoden ensimmäiset häät ovatkin ihan pian, joten kauaa ei onneksi tarvitse odottaa. Tässä vielä pieni kertaus häävuodesta 2017. Kiitos kaikille minuun luottaneille asiakkailleni.

It was summer 2007 when I photographed my first wedding. After the hundredth I stopped counting. It was years ago. Still I cannot wait what kind of weddings 2018 will bring. Luckily the first wedding of 2018 is soon, so I do not have to wait long. Here's a little overview to some of the past year's weddings. Thank you for all the clients who trusted me. 


Vuoden 2018 & 2019 hääkuvauksia voi nyt varata ja tiedustella sähköpostitse:
///
You can now book and enquire wedding photography for years 2018 & 2019 via email:

 

harri@linnanjuhlakuva.fi