Hääkuvaaja Oulu - Blogi

Hääkuvaaja Harri Rauhanummi. Blogissani esittelen uusimmat hääkuvat sekä muut juhlat. Valokuvaaja Oulu.

Häät Maikkulan Kartanon Päärakennuksessa | Hääkuvaaja Oulu

Maikkulan Kartanon Päärakennus ja Liiteri ovat kartanoalueen suurimmat rakennukset ja molempiin mahtuu jopa sadan hengen häät. Päärakennus jakautuu useampaan huoneeseen, joten siellä voi viettää myös pienemmät häät ilman häiritsevää tyhjän tilan tunnetta.

Valokuvaajana pidän Maikkulan Kartanon Päärakennusta erittäin kiinnostavana, sillä se tarjoaa monia mahdollisuuksia hääpotreteille. Päärakennuksen kuusi salia ovat sisustettu eri aikakausien tyyleihin ja rakennuksen molemmin puolin olevat ikkunat antavat tiloihin kaunista luonnonvaloa. Toki Maikkulan Kartanon ympäristö on mitä ihanteellisin ulkokuville, mutta sateella tai talvihäiden pakkasissa on hyvä jos sisäkuvillekin löytyy kaunista ympäristöä.

Varaukset ja tarjouspyynnöt hääkuvauksiin sähköpostilla:
moi@linnanjuhlakuva.fi

//

Wedding photography reservations and inquiries via email:
moi@linnanjuhlakuva.fi