Hääkuvaaja Oulu - Blogi

Hääkuvaaja Harri Rauhanummi. Blogissani esittelen uusimmat hääkuvat sekä muut juhlat. Valokuvaaja Oulu.

Häät Villa Salmenranta | Hääkuvaaja Oulu

Villa Salmenranta on ihastuttava huvila Oulun Hietasaaressa. 1800-luvulta olevat rakennukset ja kaunis pihapiiri luovat hienot puitteet vaikkapa pienille hääjuhlille. Isommatkin häät onnistuvat, mikäli vieraat on jaettu kahteen saapumiserään, kuten näissä häissä.

Ulkovihkimiset ovat selvästi nostaneet suosiotaan perinteisten kirkkovihkimisten ohella. Villa Salmenranta tarjoaa ulkovihkimiselle kauniin ympäristön, mikäli olet suunnitellut ulkovihkimistä omiin häihisi. Näiden häiden aikaan sateen riski oli iso, joten varmuuden vuoksi vihkiminen oli järjestetty tilavaan ulkotelttaan.

Vaikka itse huvila on kuvauksen kannalta melko ahdas, niin suuri piha ja alueen historia tekevät Villa Salmenrannasta kiinnostavan myös valokuvauksen kannalta. Huvilan ympärillä on paljon kauniita paikkoja hääpotrettien sekä ryhmäkuvien kuvaamiseen. Merikään ei ole kaukana, joten hääpotretit on helppo käydä kuvaamassa myös meren rannalla. Näiden häiden aikaan merellä olikin melkoiset tyrskyt, kuten seuraavista kuvista käy pian ilmi...

Häät 2016, Villa Salmenranta - Hietasaari.
© Linnan Juhlakuva