Hääkuvaaja Oulu - Blogi

Hääkuvaaja Harri Rauhanummi. Blogissani esittelen uusimmat hääkuvat sekä muut juhlat. Valokuvaaja Oulu.

Valokuvaaja Oulu | Hautajaiskuvaus Oulujoen kirkossa

Hautajaisten valokuvauksessa on paljon huomioitavia asioita. Vaikka tilanteet eivät ole yhtä nopeita kuin vaikkapa hääkuvauksessa, niin se ei tee kuvaamisesta välttämättä helpompaa. Tilaisuuden tunnelma on täysin erilainen ja hautajaisten kuvaus vaatiikin valokuvaajalta tyystin erilaista lähestymistapaa, kuin minkään muun tapahtuman kuvaaminen.

Tilanteisiin on uskallettava mennä, mutta silti täytyy kunnioittaa vainajaa, sukulaisia, pappia ja seremoniaa. Kokematon kuvaaja voi helposti väärällä käytöksellä häiritä tilaisuutta. Varminta on palkata kokenut ammattilainen.

Valokuvaan hautajaisia pääasiassa Oulussa sekä Oulun lähialueilla. Hautajaiskuvauspalveluni sisältää siunaustilaisuuden ja hautaan laskun valokuvaamisen. Hautajaiskuvauksen hinta on 250€. Lisäpalveluna tarjoan myös kahvitilaisuuden valokuvaamisen.

Tässä muutama kuva hautajaisista, jotka kuvasin Oulujoen kirkossa:

Tarvitsetko valokuvaajan hautajaisiin? Lähetä sähköpostia: harri@linnanjuhlakuva.fi