Hääkuvaaja Oulu - Blogi

Hääkuvaaja Harri Rauhanummi. Blogissani esittelen uusimmat hääkuvat sekä muut juhlat. Valokuvaaja Oulu.

Tukkijätkä ja reissumies eli 1v valokuvausta studiolla

Nyt täytyy antaa kyllä tunnustusta myös tämän pikkuherran vanhemmille, jotka olivat stailanneet päivänsankarin oikein viimeisen päälle tyylikkääksi valokuvausta varten! :)

Nämä yksivuotiskuvat kuvasin studiollani ja kuvissa näkyvä rekvisiitta kuuluu myös studion varustukseen. Koska studioni on maatilan yhteydessä, on rekvisiittakin samaa teemaa. Toki jokainen saa tuoda kotoaan kuvauksiin mukaan mitä tahansa muutakin rekvisiittaa. Pääasia on kuitenkin iloinen mieli ja lasten tapauksessa sehän yleensä tarkoittaa täyttä mahaa :)

Lapsikuvaukset studiollani lähtevät 90€:sta sisältäen 10 valmiiksi käsiteltyä digitaalista kuvaa vapailla käyttöoikeuksilla. Lisäkuvat ovat 15€/kpl ja jos kuvattavia henkilöitä on enemmän, on lisämaksu 25€/hlö. Kuvausaikaa perushintaan sisältyy 30 minuuttia.

Jos olet kiinnostunut tulemaan kuvaukseen, niin varaa aika sähköpostilla: harri@linnanjuhlakuva.fi
Olen auki sopimuksen mukaan myös viikonloppuisin ja iltaisin, joten kuvaukseen on helppo tulla vaikka työpäivän jälkeen. Minut on mahdollista tilata kuvaamaan myös omaan kotiin tai muuhun sovittuun paikkaan, kuten vaikkapa leikkipuistoon. Voit tutustua eri paketteihin täällä.