Hääkuvaaja Oulu - Blogi

Hääkuvaaja Harri Rauhanummi. Blogissani esittelen uusimmat hääkuvat sekä muut juhlat. Valokuvaaja Oulu.

Talvihäät Hannuksen Piilopirtillä | Valokuvaaja Tyrnävä

Tässä tulee vuoden 2016 ensimmäinen hääpostaus ja kyseessä on ajankohta huomioiden tietystikin talvihäät. Tänäkin vuonna kalenterissani on varattuna ylivoimaisesti eniten kesähäitä, mutta onpa joukossa jo muutamat talvi- ja syyshäätkin. Jokaisessa vuodenajassa on puolensa ja ehkäpä näin kuvaajan näkökulmasta parasta on nimen omaan vaihtelu. Samakin juhlapaikka näyttää aivan erilaiselta kesällä ja talvella.

Tammikuussa oli todella paljon kovia pakkaspäiviä, joten näissä häissä varasuunnitelmana oli kuvata hääpotretteja studiollani, mikäli ilmat eivät lauhtuisi. Häitä vietettiin ihan studioni lähellä Hannuksen Piilopirtillä, joten tämä vaihtoehto oli mahdollinen. Saimme kuitenkin kauniin talvipäivän ja sää oli otollinen talvisiin ulkopotretteihin. Muotokuvien jälkeen siirryimme Tyrnävän kirkolle ja vihkitilaisuuden jälkeen juhlat alkoivat Piilopirtillä.

Ota yhteyttä, mikäli pidit näkemästäsi ja olet etsimässä hääkuvaajaa.