Hääkuvaaja Oulu - Blogi

Hääkuvaaja Harri Rauhanummi. Blogissani esittelen uusimmat hääkuvat sekä muut juhlat. Valokuvaaja Oulu.

Hääkuvaaja Rovaniemi | Häät Ounasvaaran Majalla

Nämä häät veivät minut Rovaniemelle, missä päivä alkoi Arctic Light Hotellista morsiamen valmistautumiskuvista. Hääpotretteja kuvasimme eripuolilla Rovaniemeä ja hääjuhlia juhlittiin Ounasvaaran majalla Royal Reindeer ravintolassa. Lapissa on aina oma kaunis ja seesteinen tunnelma. Tässä muutama kuva tunnelmallisen hääpäivän varrelta.

/ /

This wedding took me to Rovaniemi. The day started from the Arctic Light hotel where the bride was getting ready for the big day. We took wedding portraits around Rovaniemi and the reception was in Royal Reindeer restaurant. I always enjoy the serene atmosphere and beautiful nature in Lapland. Here are few photos from that lovely wedding.

Looking for a destination wedding photographer in Lapland?
Send me an email:
harri@linnanjuhlakuva.fi