Hääkuvaaja Oulu - Blogi

Hääkuvaaja Harri Rauhanummi. Blogissani esittelen uusimmat hääkuvat sekä muut juhlat. Valokuvaaja Oulu.

Hääkuvaaja Helsinki ja Porvoo | Dokumentaarinen hääkuvaus

Aloitin nämä häät valokuvaamalla morsiamen valmistautumista hääpäivään hääparin kotona Helsingissä. Vihkikirkkona oli Helsingin Vanha kirkko ja hääjuhlia juhlittiin Porvoossa Kokouspoukamassa.

Keskimäärin toimitan asiakkailleni valmiita hääkuvia noin 50 jokaista kuvattua tuntia kohden. Eli 8 tunnin dokumentaarisesta hääkuvauksesta toimitan noin 400 käsiteltyä kuvaa. Olen poiminut tähän postaukseen muutamia hetkiä sieltä täältä hääpäivän varrelta:

Oletko kiinnostunut dokumentaarisesta hääkuvauksesta? Pääalueeni on Oulun seutu, mutta kuvaan häitä oikeastaan ihan missä tahansa. Kerro hääsuunnitelmistanne ja annan teille tarjouksen sähköpostitse: moi@linnanjuhlakuva.fi