Hääkuvaaja Oulu - Blogi

Hääkuvaaja Harri Rauhanummi. Blogissani esittelen uusimmat hääkuvat sekä muut juhlat. Valokuvaaja Oulu.

Hyvää uutta vuotta 2019 | Kertaus häävuoteen 2018

Sain jälleen kuvata upeita häitä vuoden 2018 aikana, kiitos kaikille asiakkailleni. Mikä mukavinta, nykyisin häitä tuntuu riittävän keväästä pitkälle syksyyn. Suomessa on neljä mahtavaa vuodenaikaa, joten on mukava päästä hyödyntämään niitä myös hääkuvissa. Vuonna 2018 kaikki kuvaamani häät olivat Suomessa ja mukaan mahtui pieniä ja tunnelmallisia häitä kuin myös suurempia yli sadan vieraan juhlia. Tässä pieni otos minun vuoden 2018 hääkuvauksista ennen kuin jään pariksi viikoksi viettämään omaa kesälomaani :)

Tällä hetkellä otan varauksia hääkuvauksiin vuosille 2019 ja 2020.

Tiedustelut & varaukset hääkuvauksiin:
moi@linnanjuhlakuva.fi