Hääkuvaaja Oulu - Blogi

Hääkuvaaja Harri Rauhanummi. Blogissani esittelen uusimmat hääkuvat sekä muut juhlat. Valokuvaaja Oulu.

Häät Espoon Kartanossa | Hääkuvaaja Espoo

Vaikka suurin osa kuvaamistani häistä on Oulun läheisyydessä, niin joka vuosi matkustan kuvaamaan keskimäärin parit häät myös hieman kauemmas. Nämä häät vietettiin Espoossa Espoon Kartanossa. Hääseremonian yhteydessä kastettiin myös hääparin tuore vauva. Tässä pieni kurkistus Lauran ja Samulin hääpäivään. Otan nyt varauksia vuoden 2019 hääkuvauksiin.

//

I photograph most of the weddings near Oulu (Finland), but about twice a year I travel a bit farther too. This wedding took place in Espoon Kartano near Helsinki. It was a combined wedding and baptism ceremony. Here’s a peek into Laura’s and Samuli’s wedding day. I am now booking weddings for 2019.

Varaukset | Bookings
moi@linnanjuhlakuva.fi