Hääkuvaaja Oulu - Blogi

Hääkuvaaja Harri Rauhanummi. Blogissani esittelen uusimmat hääkuvat sekä muut juhlat. Valokuvaaja Oulu.

Häät Alppimajalla | Hääkuvaaja Oulu

Oulun Alppilassa sijaitseva Alppimaja on juhlatilana kohtuullisen tuore, vaikka rakennuksella onkin pitkä historia saksalaisupseerien kerhotilana jo toisen maailmansodan ajoilta. Nykyisin Alppimaja tarjoaa näyttävät puitteet esimerkiksi häiden viettoon ja olenkin päässyt useaan otteeseen ikuistamaan Alppimajalla vietettäviä häitä.

Ennen tätä hääjuhlaa hääpari vihittiin Pyhän Luukkaan kappelissa Linnanmaalla. Ehdotin hääpotrettien kuvausta kasvitieteellisessä puutarhassa, koska vihkiminen oli lähellä sitä. Monella saattaa tulla ensimmäisenä mieleen kasvihuoneet, kun puhutaan kasvitieteellisestä puutarhasta. Kasvihuoneita kuitenkin ympäröi kaunis järveen rajautuva puistomainen alue, josta löytyy kivoja kuvauspaikkoja häämuotokuville.

Oletko menossa naimisiin ja etsit hääkuvaajaa?
Jos pidät kuvistani, ota yhteyttä sähköpostilla: harri@linnanjuhlakuva.fi