Hääkuvaaja Oulu - Blogi

Hääkuvaaja Harri Rauhanummi. Blogissani esittelen uusimmat hääkuvat sekä muut juhlat. Valokuvaaja Oulu.

Hääkuvaaja Oulu | Valokuvaaja Häihin

Kesäisin teen ympäri Suomea dokumentaarisia hääkuvauksia, joissa seuraan ja taltioin hääpäivän tapahtumia sellaisena kuin ne luonnollisesti tapahtuvat. Joskus olen mukana jo kampaajalta asti ja toisinaan kuvaus alkaa kirkosta. Dokumentaarisia hääkuvauspaketteja on saatavilla 5–12 tunnin välillä ja tarvittaessa jopa pidempäänkin.

Aamusta iltaan kuvaaminen, jatkuva valppaana olo, matkustaminen ja useiden satojen kuvien käsittely ei ole mitään kevyttä puuhaa. Siksi pyrinkin jättämään joka kesälle ainakin 1-2 kevyempää viikonloppua, jolloin teen lyhyempiä hääkuvauksia Oulun läheisyydessä. Asiakkaillani on valittavanaan dokumentaaristen kuvausten ohella pelkkä hääpotrettien valokuvaus tai potretit ja vihkimisen kuvaus, kuten näissä kuvissa.


I do documentary wedding shoots around Finland during summer. It means that I capture wedding days as they happen. Sometimes I start from the hair dresser in the morning and sometimes the day starts from the church. There are different packages from 5 to 12 hours and even longer if needed. 

Photographing the whole day, being alert all the time, travelling and editing several hundred photos is not an easy task. That's why I try to book 1-2 not so intense weekends every summer when I only do shorter wedding shoots. In addition to documentary wedding shoots, my clients can choose a "portrait only" or "portraits & church" package, like in these photos below.

Varaukset ja tiedustelut sähköpostitse // Bookings and enquiries via email: 

moi@linnanjuhlakuva.fi