Hääkuvaaja Oulu - Blogi

Hääkuvaaja Harri Rauhanummi. Blogissani esittelen uusimmat hääkuvat sekä muut juhlat. Valokuvaaja Oulu.

Hääkuvaus Oulujoen Pappilassa | Hääkuvaaja Oulu

Tänäkin kesänä löysin itseni useita kertoja Oulujoen kirkolta, joka on varmaakin Oulun suosituin vihkikirkko. Aivan kirkon takana on Oulujoen pappila, jossa voi viettää hääjuhlaa pienemmällä seurueella. Pappilan pihapiiristä löytyy myös hyvin paikkoja hääpotrettien kuvaamiseen.

Kesäisin minulta varataan pääasiassa pidempiä dokumentaarisia kuvauksia, mutta tarjolla on myös lyhyempi paketti, johon sisältyy vihkimisen sekä hääpotrettien valokuvaus. Olipa toiveissasi sitten lyhyempi tai pidempi hääkuvaus, niin lähetä postia jos pidät ottamistani kuvista.


People usually book several hours documentary wedding photography from me, but I also have shorter coverages available if you only want portraits and ceremony to be captured for example. Short or long coverage, send me a message if you like my wedding photos.

Varaukset ja tiedustelut | Bookings & enquiries:

harri@linnanjuhlakuva.fi