Hääkuvaaja Oulu - Blogi

Hääkuvaaja Harri Rauhanummi. Blogissani esittelen uusimmat hääkuvat sekä muut juhlat. Valokuvaaja Oulu.

Arjen Helmiä | Korusarjan editorial valokuvaus

Arjen helmiä on Pia Hentusen suunnittelema korusarja, joka pohjautuu Hentusen aiempaan teokseen Tyrnävän liikenneympyrässä. Liikenneympyrän teoksessa ihminen istuu vakaan ja turvallisen suomenhevosen selässä ja pudottaa oman helmensä muiden arjen helmien joukkoon. Näistä arjen helmistä syntyi korusarja.

Valokuvasin Arjen helmiä -korusarjan editorial-kuvat kevättalvella auringon vasta noustessa, sillä kuviin toivottiin haaleaa sävyskaalaa ja hyhmäisyyttä. Tuotekuvat kuvasin studiossani. Korusarja julkaistiin 25.8. Tyrnävän taiteiden yössä eli tapahtumassa, joka kantaa nimeä "Tyrnävällä tietty". 

Tärkein ajatus on se, että jokaisella on mahdollisuus luoda omilla teoillaan ja tavoillaan hyviä asioita ympäröivään maailmaan. Tyrnävällä on paljon vanhanaikaista yhteisöllisyyttä jäljellä, ja kovasti toivon, ettei se ikinä katoa.
— Pia Hentunen