Hääkuvaaja Oulu - Blogi

Hääkuvaaja Harri Rauhanummi. Blogissani esittelen uusimmat hääkuvat sekä muut juhlat. Valokuvaaja Oulu.

Mallikuvaukset studiossa | Model photos in studio

Studiossa kuvatut mallikansiokuvat ja muotokuvaukset lähtevät 90 eurosta. Hintaan vaikuttaa käsiteltyjen kuvien määrä, montako eri stailausta ja kauanko kuvaukseen varataan aikaa. Jos olet kiinnostunut kuvauksesta, lähetä sähköpostia ja katsotaan sinulle sopiva paketti. Teen kuvauksia myös miljöössä, mikäli et ole kiinnostunut studiokuvista.

Portrait shoots and photo sets for model portfolios start from 90 euro. Number of edited photos, how many different styles/outfits and the duration of the shoot all affect on the final price. When you want to book a shoot, send me an email and we can choose the most suitable option for you. If studio photos are not your thing, we can shoot in location too.