Hääkuvaaja Oulu - Blogi

Hääkuvaaja Harri Rauhanummi. Blogissani esittelen uusimmat hääkuvat sekä muut juhlat. Valokuvaaja Oulu.

Lapsikuvauksia ja perhepotretteja studiollani Tyrnävällä

Alussa mietin, onko studioni liian kaukana ja jaksavatko ihmiset tulla pitkää matkaa valokuvaukseen luokseni. Huoli on osoittautunut aiheettomaksi. Lähes jokainen lapsikuvauksiin tullut perhe onkin sanonut, että mielummin pidempi ajomatka kuin parkkipaikan metsästys keskustassa ja vaunujen raahaaminen mukana. Alkuvuoden aikana olekin kuvannut jo monia yksivuotiskuvia ja perhepotretteja studiollani.

Kevättä ja kesää kohti mentäessä studiokuvien lisäksi studiollani on ainutlaatuinen mahdollisuus ottaa myös miljöökuvia maalaismaisemassa. Studiokuvien lisäksi kuvauspalveluihini kuuluu myös laajempi lapsi- ja perhekuvaus, jolloin minä tulen asiakkaani kotiin tai menemme yhdessä esimerkiksi puistoon ottamaan rentoja, elämän makuisia kuvia koko perheestä. 

Studiokuvausten hinnat lähtevät 90 eurosta ja laajempi koko perheen miljöökuvaus matkakuluineen Oulun läheisyydessä on 300 euroa. Studiokuvauksen perushintaan kuuluu 10 kuvaa ja yksi kuvattava. Laajassa paketissa kuvia tulee monta kertaa enemmän ja koko perhe ja lemmikit voivat olla mukana kuvissa. 

Tutustu paketteihin tarkemmin hinnastossa ja lähetä sähköpostia moi@linnanjuhlakuva.fi jos haluat varata kuvauksen.