Hääkuvaaja Oulu - Blogi

Hääkuvaaja Harri Rauhanummi. Blogissani esittelen uusimmat hääkuvat sekä muut juhlat. Valokuvaaja Oulu.

Puolivuotiskuvat | Lasten studiokuvat

Hyvin moni muistanee oman yksivuotiskuvan. Sen, joka on siellä vanhempien ja isovanhempien kirjahyllyssä. 1v-syntymäpäivä onkin ollut aikaisemmin varmasti se kaikkein tyypillisin hetki, kun lapsi on viety valokuvaamoon. Yksivuotiskuvat ovat suosittuja yhä edelleen, mutta niiden lisäksi vanhemmat otattavat nykyään myös newborn-kuvia (alle kaksiviikkoisen) sekä puolivuotiskuvia.

Nykyisin ei välttämättä mennä aina studioon, vaan kuvaaja saatetaan tilata myös omaan kotiin. Tämä on varmasti helppo vaihtoehto varsinkin vastasyntyneen vauvan kuvauksissa. Tässä muutama puolivuotiskuva, jotka kuvasin studiollani Tyrnävällä.

Puolivuotias vauva ei vielä kauheasti tee mitään ja studio on ympäristönä hyvin pelkistetty. Siksi käytän pienten lasten kuvauksissa yleensä jotain rekvisiittaa, jota studioltani löytyy. Kuvaukseen voi tuoda myös vauvan omia tavaroita, kuten unilelun tai viltin. Lisämausteen kuviin saa, mikäli vauvan pukee hauskasti.

Lähetä sähköpostia harri@linnanjuhlakuva.fi mikäli haluat varata kuvausajan omalle lapsellenne. Teen kuvauksia studiollani Tyrnävällä sekä asiakkaideni kotona noin 50 kilometrin säteellä Oulusta.