Hääkuvaaja Oulu - Blogi

Hääkuvaaja Harri Rauhanummi. Blogissani esittelen uusimmat hääkuvat sekä muut juhlat. Valokuvaaja Oulu.

Häät Jättiläisenmaassa | Hääkuvaaja Kainuu ja Paltamo

Tänäkin vuonna suurin osa kuvaamistani häistä oli Oulussa, mutta mukaan mahtui myös muilla paikkakunnilla vietettyjä hääjuhlia. Yksi kesän mielenkiintoisimmista kohteista oli Jättiläisenmaa Paltamossa. 

Päiväni alkoi Ristijärven kirkosta, jonka jälkeen kuvasin hääpotretteja ja lopuksi taltioin hääjuhlan Jättiläisenmaassa. Päivittelin jo aiemmin, miten paljon tälle kesälle sattui sadepäiviä viikonlopuille. Näissäkin häissä sade laittoi monta suunnitelmaa uusiksi, mutta siitä huolimatta kaksi sydäntä saivat toisensa. 

Olen taltioinut häitä vuodesta 2007 ja rakastan työtäni edelleen. Jos haluat minut taltioimaan hääpäiväänne, niin lähetä sähköpostia: harri@linnanjuhlakuva.fi

Häävalokuvauksen ohella tarjoan myös häiden videointa. Myös ilmakuvaus onnistuu. Kysy tarkemmin!