Hääkuvaaja Oulu - Blogi

Hääkuvaaja Harri Rauhanummi. Blogissani esittelen uusimmat hääkuvat sekä muut juhlat. Valokuvaaja Oulu.

Lapsikuvat studiossa vai miljöössä?

Lapsiperheissä ja varsinkin pienten lasten kanssa kotona vallitsee usein tavaroiden sekamelska. Siksi joku haluaakin, että valokuvissa on siisti ja selkeä studiotausta. Toista taas sekamelska ei haittaa, ja arjen näkyminen kuvissa on jopa toivottua. Kolmas puolestaan haluaa kuvat ulkona, ja tärkeämpää on toiminnallisuus sekä aidot tilanteet kuin siististi aseteltu ja täydellisesti valaistu muotokuva. 

Studiollani Tyrnävällä on mahdollista yhdistää sekä studiokuvia että miljöössä otettuja kuvia. Studioni pihapiirissä on puita, peltoja, nurmikenttää ja vanhoja puurakennuksia. Teen myös kotikäyntejä Oulusta 50 kilometrin säteellä, mikäli toiveissanne on perhekuvaus omassa kodissanne. Lähes kaikille löytyy siis sopiva vaihtoehto, mikäli muuten pidät ottamistani kuvista.

Tässä muutama kuva perhekuvauksesta, jossa osa kuvista otettiin studioni pihapiirissä ja osa studiolla.

Kesä alkaa olla jo ohi, mutta myös syksy on kivaa aikaa miljöökuville. Kauniit lämpimät vaatteet päälle ja ulos nauttimaan luonnon väreistä! :)

Jos haluat varata kuvauksen, niin lähetä sähköpostia: harri@linnanjuhlakuva.fi