Hääkuvaaja Oulu - Blogi

Hääkuvaaja Harri Rauhanummi. Blogissani esittelen uusimmat hääkuvat sekä muut juhlat. Valokuvaaja Oulu.

Hääkuvat, mutta missä muodossa?

Jokaiseen hääkuvauspakettiini kuuluu kuvien käsittely ja digitaaliset valokuvat. Peruspaketissa toimitan latauslinkin digitaalisiin kuvatiedostoihin. Linkin takaa löydät sekä painokelpoiset kuvat että valmiiksi nettikäyttöön pienennetyt kuvat.  

Latauslinkin lisäksi tarjoan asiakkailleni monia muitakin vaihtoehtoja. Yläpuolella näet viisi erilaista  vaihtoehtoa. Paketteja voi myös yhdistellä, joten vaihtoehtoja riittää ja jokaiselle löytyy varmasti sopiva vaihtoehto. Kerron hieman tarkemmin näistä lisäpalveluna saatavasta viidestä valmiista paketista*:

01: Lataan käsitellyt kuvat kauniille USB-tikulle, jonka kuoret ovat puuta ja korkki pysyy kiinni magneetilla. USB-tikun lisäksi on mahdollista saada myös nettigalleria, jonka kautta kuvia ja hääpäivän tunnelmia on helppo jakaa myös häävieraille tai sukulaisille ja kavereille, jotka eivät päässeet osallistumaan häihinne. Voit myös siirtää kuvat USB-tikulta talteen toisaalle ja saat käyttöösi kauniin muistitikun.

02: Digitaaliset kuvat pelkistetyn tyylikkäällä valkoisella DVD-levyllä. Samaan tapaan kuin USB-tikulla myös DVD:llä on painokelpoiset ja nettikäyttöön soveltuvat kuvat ja rinnalle on mahdollista saada nettigalleria.  

03: DVD ja kankainen hääalbumi. DVD sisältää kaikki hääkuvanne, mutta albumiin valitsen parhaimmat kuvat ja suunnittelen teille kauniin albumin. Sovitan kuvien asettelun sivuille ja pääsette hyväksymään albumin ennen kuin se lähtee painoon. DVD on mahdollista vaihtaa myös USB-tikkuun. 

04: DVD (tai USB) ja kiitoskortit. Voit lisätä hääpakettiisi laadukkaat kiitoskortit ja säästää omaa aikaasi. Kortin saa yksiosaisena postikorttina tai taitettavana. Sekä vaaka- että pystymalli saatavilla. Korttiin voi lisätä myös valmiin kiitostekstin. 

05: Kaksin aina kaunihimpi. Kangasalbumi arkisempaan käyttöön ja suuri nahkakantinen hääalbumi paksuilla ja taittumattomilla sivuilla ikuiseksi muistoksi hääpäivästänne. Pakettiin kuuluu myös kaikki kuvat käsiteltynä USB-tikulla (tai DVD:llä) ja nettigalleria. Nahka-albumin saa toki myös ilman kankaista albumia. 

Tässäpä muutamia vaihtoehtoja ja lisää on mahdollista räätälöidä toiveenne mukaan. Pelkästään hääalbumeista löytyy erilaisia vaihtoehtoja koon ja materiaalin suhteen. Voit tutustua hääalbumeihin tarkemmin tässä postauksessa. Tuscan-albumista lötyy myös lyhyt esittelyvideo täältä. Ota rohkeasti yhteyttä jos sinulla on jotain kysyttävää tuotteista, mikä ei käynyt tässä ilmi. 

*Pidätän oikeuden muuttaa, lisätä ja poistaa paketteja ilman erillistä ilmoitusta.