Hääkuvaaja Oulu - Blogi

Hääkuvaaja Harri Rauhanummi. Blogissani esittelen uusimmat hääkuvat sekä muut juhlat. Valokuvaaja Oulu.

Hääkuvaaja Oulu | Häät Ravintola Nallikarissa

Vaikka tämän vuoden hääkuvaukset alkoivat omalta osaltani Helsingissä, niin silti tänäkin vuonna kuvaan suurimman osan häistä Oulussa. Eipä taida Oulussa enää kovin montaa juhlapaikkaa ollakaan, missä en joskus olisi käynyt kuvaamassa. Mutta aina silloin tällöin uusia paikkoja perustetaan ja yksi tällainen positiivinen yllätys oli Ravintola Nallikari.

Jokainen oululainen ja vähän kauempaakin tuleva varmasti tietää Nallikarin sekä sen pitkän hiekkarannan meren äärellä. Ravintola Nallikarilla on siis upeat maisemat, sitä ei käy kiistäminen. Tila soveltuu hyvin myös reilusti yli sadan hengen hääjuhlan järjestämiseen. Vastaavia paikkoja ei Oulussa ole haitaksi asti. Jos siis suunnittelet keskivertoa isompia häitä Oulussa, kannattaa tutustua Ravintola Nallikariin.

Voit aloittaa tutustumisen näiden kuvien kautta. Tämä dokumentaarinen hääkuvaus kuitenkin alkoi Oulujoen kirkolta, jonka jälkeen kuvasimme hääpotretteja miljöössä ennen Ravintola Nallikariin siirtymistä.

Näiden kuvien myötä tahdon toivottaa kaikille tänne asti päässeille oikein hyvää juhannusta! Viime vuonna olin kuvaamassa koko juhannuksen, mutta tänä vuonna jätin juhannuksen vapaaksi ja vietän sen perheen ja sukulaisten kanssa. Kuluvalle kesälle ei enää ole vapaita viikonloppuja, mutta syksylle ja ensi vuodelle otan varauksia sähköpostitse: harri@linnanjuhlakuva.fi