Hääkuvaaja Oulu - Blogi

Hääkuvaaja Harri Rauhanummi. Blogissani esittelen uusimmat hääkuvat sekä muut juhlat. Valokuvaaja Oulu.

Valokuvaaja ristiäisiin | Valokuvaaja Taivalkoski

Ristiäiset ovat ehdottomasti yksi tärkeimpiä perhejuhlia. Kun palkkaat tapahtumaan valokuvaajan, saat kauniit kuvat muistoksi tapahtumasta eikä sukulaisen tarvitse stressata valokuvaamisesta. Samalla saa vauvan kanssa perhepotretteja vanhempien, isovanhempien, sisarusten ja kummien kanssa. Kun lapsi kasvaa, on hänestäkin varmasti myöhemmin mukava nähdä kuvia ristiäisistä - ketä oli paikalla ja miltä maailma tuolloin näytti :)

Tyypillinen kuvauspakettini ristiäisiin on kaksi tuntia. Siinä ehditään kuvata perhepotretteja ennen papin saapumista sekä kastetilaisuuden virallinen osuus. Pidemmissä paketeissa mukaan mahtuu myös vauvan pukemista kastemekkoon sekä kahvitilaisuuden vapaamuotoisempaa taltiointia.

Ota yhteyttä sähköpostitse ja pyydä tarjous ristäisiten valokuvaamisesta: harri@linnanjuhlakuva.fi Muista myös kertoa, missä ristiäisiä vietetään. Toimin pääsääntöisesti Oulun lähiympäristössä, mutta kohtuullista matkakorvausta vastaan minut voi tilata myös kauemmas myös lyhyempiä kuvauksia varten.