Hääkuvaaja Oulu - Blogi

Hääkuvaaja Harri Rauhanummi. Blogissani esittelen uusimmat hääkuvat sekä muut juhlat. Valokuvaaja Oulu.

Koko perheen syyskuvaus | Valokuvaaja Oulu

Koulujen syyslomat lähenevät ja ulkona on vielä mukavan syksyisiä kuvauskelejä. Olipa perheessänne koululaisia tai ei, niin nyt kannattaa varata syksyinen perhekuvaus. Voimme kuvata ulkona tai teillä kotona. Laajan perhekuvauksen hinta on 300€. Siihen sisältyy 60-90 minuuttia kuvausaikaa eikä henkilömäärää ole rajattu. Tämä sopii siis isommallekin perheelle. Kuvauksesta saatte ison määrän käsiteltyjä digikuvia vapaaseen käyttöönne. 

Yksilapsisille perheille tarjoan myös suppeampaa 30 minuutin kuvausta hintaan 250€. Kolmantena vaihtoehtona tarjoan edullista studiokuvausta Tyrnävällä studiollani. Studiokuvaukset ovat alkaen 90€. Studiokuvaukseen on mahdollista yhdistää myös ulkokuvia studion pihapiirissä - kysy kauden tarjousta! Tällaisesta studio+ulkokuvaus -yhdistelmästä on tulossa oma blogipostaus, mutta tämänkertaisessa postauksessa otin kuvia asiakkaan kotona sekä heidän kodin ympäristössä ulkona. Kyseessä on siis Laaja perhekuvauspakettini.  

Haluatko ikuistaa teidän perheen arkisia askareita perhealbumiinne? Ota yhteyttä ja tilaa minut valokuvaamaan myös teidän perhettä. Tai pistäytykää kuvauksissa studiollani Tyrnävällä (laittakaa sähköpostia moi@linnanjuhlakuva.fi ja lähetän saapumisohjeet).