Hääkuvaaja Oulu - Blogi

Hääkuvaaja Harri Rauhanummi. Blogissani esittelen uusimmat hääkuvat sekä muut juhlat. Valokuvaaja Oulu.

Lasten studiokuvaus | Valokuvaaja Tyrnävä

lapsikuvaus studiossa

Suosituin lapsikuvauspakettini on laaja perhekuvaus, jossa tulen kameroineni teidän kotiin tai muuhun sovittuun paikkaan. Teen näitä kuvauksia Oulussa ja kaikissa lähikunnissa. Tällaisten lokaatio- ja miljöökuvausten lisäksi valikoimassani on myös studiokuvaukset. 

Valokuvastudioni on Tyrnävällä ja auki sopimuksen mukaan. Eli studiolle voi tulla arki-iltanakin töiden jälkeen, kunhan vain aika on sovittu ennakkoon. Myös viikonloppuna voi tulla kuvaukseen. Studioni on vanhassa maatilan pihapiirissä, joten halutessa studiokuvaukseen voi yhdistää myös ulkokuvia, kuten esimerkiksi tämän blogipostauksen kuvauksessa teimme. 

Oikealla näet lapsikuvaukseni peruspaketin studiolla. Kuvausaikaa on 30 minuuttia ja kuvauksesta saatte 15 valmiiksi käsiteltyä digitaalista kuvaa vapailla käyttöoikeuksilla. Tätä peruspakettia on mahdollista muokata toiveidenne pohjalta esimerkiksi lisäämällä vielä miljöökuvia ja kuvia koko perheestä. 

Kysy lisää tai varaa aika sähköpostitse: harri@linnanjuhlakuva.fi. Voit myös soittaa minulle 040 525 6261

Olen nyt 19.10. alkavalla viikolla pari päivää Vaasassa eli jos joku vaasalainen sattuu lukemaan tätä, niin minulta voi varata nyt alkavalle viikolle kuvauksen myös Vaasaan täysin ilman matkakuluja. Kyseessä voi olla vaikkapa lapsikuvaus, perhekuvaus tai mallikansiokuvaus.