Hääkuvaaja Oulu - Blogi

Hääkuvaaja Harri Rauhanummi. Blogissani esittelen uusimmat hääkuvat sekä muut juhlat. Valokuvaaja Oulu.

Hannuksen Piilopirtti | Hääkuvaaja Tyrnävä

Hannuksen Piilopirtti on oivallinen paikka häiden viettämiseen, mikäli haluat ympärillesi tilaa ja pidät maalaismaisemasta. Piilopirtin isot piha-alueet tarjoavat nuoremmille juhlijoille paljon virikkeitä. Esimerkiksi näihin häihin oli järjestetty pomppulinna pihalle. Ja kun lapset viihtyvät, on vanhemmillakin paljon mukavampaa häissä.

Nämä häät sijoittuivat kokonaan Tyrnävälle. Aloitimme päivän potrettien kuvaamisella Hannuksen Piilopirtin pihamaastossa. Piilopirtillä onkin todella monipuolisesti erilaisia mahdollisuuksia hääpotrettien kuvaamiseen ja sateen sattuessa myös erilaisia sisätiloja on käytettävissä. Pidemmässä dokumentaarisessa kuvauksessa on sekin etu, että potretteja voi ottaa myös myöhemmin illalla laskevan auringon aikaan. 

Pohditko häiden järjestämistä Hannuksen Piilopirtillä? Mainitse tämä tarjouspyynnössäsi hääkuvauksesta, sillä minulla on erikoispaketteja tarjolla Tyrnävällä vietettäviin häihin. Asun Tyrnävällä lähellä Piilopirttiä ja minulla on Tyrnävällä myös valokuvastudio. Jos siis perinteisemmät hääkuvat kiinnostaa enemmän tai haluat yhdistää studio- ja miljöökuvat, niin Tyrnävällä tämä on mahdollista. Myös dokumentaarisia paketteja on tarjolla erikoishinnoin. Kysy lisää!

Tarjouspyynnön voi lähettää sähköpostilla: harri@linnanjuhlakuva.fi