Hääkuvaaja Oulu

Hääkuvaaja Harri Rauhanummi. Blogissani esittelen uusimmat hääkuvat sekä muut juhlat. Valokuvaaja Oulu.

Ristiäiskuvaus Kempeleen Seurakuntatalolla | Valokuvaaja Kempele

Teen ristiäiskuvauksia pääasiassa asuinalueellani Oulun läheisyydessä. Nämä ristiäiset kuvasin Kempeleen Keskustan seurakuntatalolla. Valokuvien lisäksi taltioin tämän tilaisuuden myös videolle. Mikäli olet valokuvien ohella (tai pelkästään) kiinnostunut myös videoinnista, kannattaa kysyä eri vaihtoehtoja. Tässä pieni ote valokuvia kastejuhlasta Kempeleen seurakuntatalolla.


Tiedustelut ja varaukset: harri@linnanjuhlakuva.fi | 040 525 6261 

Häät Maikkulan Kartanon Päärakennuksessa | Hääkuvaaja Oulu

Maikkulan Kartanon Päärakennus ja Liiteri ovat kartanoalueen suurimmat rakennukset ja molempiin mahtuu jopa sadan hengen häät. Päärakennus jakautuu useampaan huoneeseen, joten siellä voi viettää myös pienemmät häät ilman häiritsevää tyhjän tilan tunnetta.

Valokuvaajana pidän Maikkulan Kartanon Päärakennusta erittäin kiinnostavana, sillä se tarjoaa monia mahdollisuuksia hääpotreteille. Päärakennuksen kuusi salia ovat sisustettu eri aikakausien tyyleihin ja rakennuksen molemmin puolin olevat ikkunat antavat tiloihin kaunista luonnonvaloa. Toki Maikkulan Kartanon ympäristö on mitä ihanteellisin ulkokuville, mutta sateella tai talvihäiden pakkasissa on hyvä jos sisäkuvillekin löytyy kaunista ympäristöä.

Varaukset ja tarjouspyynnöt hääkuvauksiin sähköpostilla:
moi@linnanjuhlakuva.fi

//

Wedding photography reservations and inquiries via email:
moi@linnanjuhlakuva.fi