Hääkuvaaja Oulu

Hääkuvaaja Harri Rauhanummi. Blogissani esittelen uusimmat hääkuvat sekä muut juhlat. Valokuvaaja Oulu.

Hääkuvaus Oulujoen kirkolla

Mitä jos sataa? Tämä on yksi yleisimpiä hääparien minulle esittämiä kysymyksiä. Näissä häissä kaunis ilma muuttui hetkessä rankkasateeksi kesken hääpotrettikuvauksen. Hääpari nopeasti sateenvarjon alle ja kuvauksia jatkamaan sisälle kirkkoon. Tilanteesta selvittiin, hääpotretit saatiin otettua ja vihkitoimituksen jälkeen aurinko paistoi jälleen.

Miljöökuvauksissa hääparin onkin tärkeää katsoa säätiedotus vielä edellisenä iltana / hääpäivän aamuna ja ottaa sateenvarjo mukaan kuvauksiin jos säätiedotus on yhtään epävakaa. Hääpalaverissa on usein ennakkoon mietitty vaihtoehtoista kuvauspaikkaa sateen varalle. Yleensä se on juuri kirkko tai häiden juhlapaikka. Pieneltä sateelta suojautumiseen voi hyvin riittää jo puut sekä katokset.

Olipa sää sitten mikä tahansa, niin 15 vuoden hääkuvaajan urani aikana hääpotretit eivät ole vielä koskaan jääneet ottamatta :)

Vuoden 2023 hääkuvaukset varattavissa. Muutamia vapaita viikonloppuja myös loppuvuodelle 2022 loka-joulukuulle. Varaukset ja tiedustelut sähköpostitse: moi@linnanjuhlakuva.fi