Hääkuvaaja Oulu - Blogi

Hääkuvaaja Harri Rauhanummi. Blogissani esittelen uusimmat hääkuvat sekä muut juhlat. Valokuvaaja Oulu.

Häät Savelan Nuorisoseurantalolla | Hääkuvaaja Ylivieska

Nämä häät vietettiin Savelan nuorisoseurantalolla Ylivieskassa. Vihkikirkkona oli Nivalan kirkko ja päivä alkoi potrettikuvauksilla ennen vihkimistä. Tällainen lähes täyden päivän (5-8h) dokumentaarinen kuvaus alkaa tyypillisesti juuri hääparin muotokuvilla ja hääjuhlasta ikuistetaan hääkakun leikkaus, kimpun heitto ja häätanssi.

Koko päivän dokumentaarisissa kuvauksissa (10-12h) kuvaus aloitetaan jo hääpäivään valmistautumisesta, tyypillisesti morsiamen meikkauksesta ja pukeutumisesta. Kuvaus jatkuu usein myös illalla hieman pidempään, toisinaan jopa bändin tai DJ:n viimeiseen settiin asti.

Joskus hääparin voi olla vaikea arvioida, moneksiko tunniksi kuvaaja pitää varata. Silloin kannattaa miettiä, mitä kaikkia hetkiä hääpäivästä haluaa taltioida ja kysyä myös kuvaajan näkemystä. Kokenut hääkuvaaja on nähnyt kymmeniä ja usein satoja häitä, joten hänellä on varmasti hyvä näkemys moneen asiaan.

Otan nyt varauksia vuoden 2020 häihin (joulukuulle 2019 myös vapaita viikonloppua).
Tiedustelut ja tarjouspyynnöt:
moi@linnanjuhlakuva.fi