Hääkuvaaja Oulu - Blogi

Hääkuvaaja Harri Rauhanummi. Blogissani esittelen uusimmat hääkuvat sekä muut juhlat. Valokuvaaja Oulu.

Koko perheen valokuvaus | Valokuvaaja Tyrnävä

Minulle tulee usein kysymyksiä paljonko maksaa kuvaus jos on niin ja niin monta lasta, entä jos kuvissa on myös lemmikkejä, mitä jos vanhemmatkin ovat kuvissa, onko eroa jos kuvataan meillä kotona tai puistossa ja niin edelleen. Perheitä on monen kokoisia ja toiveita monenlaisia. Siksi olen luonut Laajan lapsi- ja perhekuvaus -paketin hinnastooni

Olipa perheenne minkä kokoinen tahansa, on kuvaus aina 300 euroa. Tähän hintaan kuvaus voidaan toteuttaa missä tahansa 50 kilometrin sisällä Oulusta, kuvausaikaa on tunti ja kuvaukseen sisältyy reilu määrä kuvia. Jos haluat sekä studiokuvia että miljöökuvia, on tämäkin mahdollista kun tulette kuvauksiin studiolleni Tyrnävälle. Täällä voimme ottaa osan kuvista studiossani ja loput ulkona studioni pihapiirissä, kuten näissä kuvauksissa:

Varaa teidän perheen kuvausaika sähköpostilla:
moi@linnanjuhlakuva.fi