Hääkuvaaja Oulu - Blogi

Hääkuvaaja Harri Rauhanummi. Blogissani esittelen uusimmat hääkuvat sekä muut juhlat. Valokuvaaja Oulu.

Valokuvia markkinointiin | Valokuvaaja Oulu

Nykypäivän markkinoinnissa valokuvaa voi käyttää todella monessa paikassa ja monipuolisesti. En ole näillä sivuilla juuri mainostanut yrityksille suuntaamiani kuvauspalveluita, sillä minulla on tähän tarkoitukseen kokonaan erillinen sivusto: Sisältötoimisto Harri Rauhanummi.

Nyt päätin kuitenkin nostaa muutamia viime aikoina yrityksille kuvaamiani tapahtuma- ja markkinointikuvia esille myös tänne. Lopulta yrityksissäkin kuvauksia tilaavat samat ihmiset, jotka työn ulkopuolella tilaavat hääkuvauksia, lasten yksivuotiskuvauksia sekä muita arkielämään liittyviä valokuvauksia.

Yrityksille kuvaan esimerkiksi asiakaslehtiin ja vuosikertomuksiin. Kuvaan myös tietyn tyyppisiä mainoskuvia sekä tuotekuvia ja henkilöstökuvia. Ota ihmeessä yhteyttä jos tarvitset kuvia myös työpaikallesi: moi@linnanjuhlakuva.fi