Hääkuvaaja Oulu - Blogi

Hääkuvaaja Harri Rauhanummi. Blogissani esittelen uusimmat hääkuvat sekä muut juhlat. Valokuvaaja Oulu.

Sisaruskuvaus ja yksivuotiskuvaus | Lasten studiokuvaus

Lapsikuvauksen hinnat studiollani lähtevät 90 eurosta. Sisaruskuvissa hinta lisähenkilöistä on 25 euroa per henkilö. Näin kesäaikaan myös ulkokuvaukset ovat kivoja ja suosituin pakettini on Laaja lapsi- ja perhekuvaus. Sen hinta on 300 euroa ja se sisältää tunnin ajan kuvausta haluamassanne paikassa 50 km säteellä Oulusta sekä kuvauksessa syntyneitä kuvia n. 50 kappaletta. Koko perhe ja lemmikit voivat olla kuvauksessa mukana samaan hintaan.

Jos et osaa päättää studiokuvien ja ulkokuvien välillä, voi Laajan kuvauspaketin jakaa studiokuviin sekä studioni pihapiirissä otettaviin ulkokuviin. Ota yhteyttä, löydämme varmasti sopivan lapsikuvauspaketin teille.