Hääkuvaaja Oulu - Blogi

Hääkuvaaja Harri Rauhanummi. Blogissani esittelen uusimmat hääkuvat sekä muut juhlat. Valokuvaaja Oulu.

Lapsikuvaukset ja sisaruskuvaukset

Jo pitkään suosituin studiokuvauksistani on ollut 90 euron yksivuotiskuvaus, johon kuuluu 10 käsiteltyä digikuvaa. Koko perheen valokuvaustuokioon hinnastostani löytyy 300 euron Laaja lapsi- ja perhekuvaus, jolloin menen asiakkaani kotiin tai muuhun sovittuun ympäristöön, jossa kuvaamme noin tunnin ajan. Valmiita kuvia tällaisesta kuvauksesta syntyy noin 50 kappaletta.  

Tietysti sisarusten tai koko perheen kanssa voi tulla kuvauksiin myös studiolleni. Tällöin 90 euron päälle tulee 25 euron maksu jokaisesta lisähenkilöstä. Yleensä kannattaa tilata myös pidempi kuvausaika ja lisäkuvia, sillä mitä enemmän kuvattavia tulee, sen enemmän aikaa tuuppaa kulumaan.

Jos hinnastoni tuntuu sekavalle, voit aina kysyä tarkennuksia sähköpostilla: moi@linnanjuhlakuva.fi 
Tervetuloa kuvauksiin! :)