Hääkuvaaja Oulu - Blogi

Hääkuvaaja Harri Rauhanummi. Blogissani esittelen uusimmat hääkuvat sekä muut juhlat. Valokuvaaja Oulu.

Häät Maikkulan Kartanossa | Hääkuvaaja Oulu

Tänä vuonna olen kuvannut useammat häät, joissa vihkiminen on ollut juhlapaikalla. Niin myös näissä Maikkulan Kartanon Liiterissä vietetyissä häissä. Olen ikuistanut monta ulkovihkimistä Maikkulan Kartanon pihamaalla Oulujoen varressa, mutta näissä syyshäissä vihkiminen oli sisällä Liiterissä. Valokuvauksellisesti Liiteri tarjoaakin mukavasti vaihtoehtoja kuvakulmiin, sillä hääparin vihkimistä on mahdollista kuvata kahdelta eri parvelta lattiatason lisäksi.

Liiterin toista parvea on myös muokattu vuosien saatossa ja nykyisin sieltä löytyy toimivat tilat pukeutumiseen ja pieneen ehostautumiseen. Näissäkin häissä uudet tilat tulivat tarpeeseen vielä juuri ennen hääpotrettien kuvaamista. Vaikka sää oli jo syksyisen viileä, piti Balmuirin lämmin huivi morsiamen tyytyväisenä myös ulkokuvissa. Saimmekin hääpotretteihin kauniita syksyisiä taustoja. Tässä pieni kurkistus Hennan & Timin syyshäihin Maikkulan Kartanolla:

Otan nyt varauksia vuoden 2019 hääkuvauksiin ja ensi vuoden alusta myös vuoden 2020 hääkuvaukset ovat varattavissa. Vielä hetken aikaa varauksen voi tehdä kuluvan vuoden hinnoilla.

Varaukset ja tiedustelut:
moi@harrirauhanummi.com