Hääkuvaaja Oulu - Blogi

Hääkuvaaja Harri Rauhanummi. Blogissani esittelen uusimmat hääkuvat sekä muut juhlat. Valokuvaaja Oulu.

Häävalokuvaaja Oulu | Talviset ja urbaanit hääkuvat

Suomen kesässä valoa riittää pitkälle iltaan, mutta talvella valoisa aika on hyvin lyhyt. Hääpotrettien kuvausajankohdan valinnalla onkin talvella suuri merkitys silloin, kun kuvataan ulkona miljöössä. Lumiset hääkuvat saa kaikkein varmimmin Lapissa, mutta tänä talvena lumi tuli hyvissä ajoin myös Ouluun.

/

Finnish summer has plenty of light till late night, but during winter it is bright only few hours per day. The time you choose for your portrait session has a big impact on outdoor portraits, so discuss with your wedding photographer if you are uncertain. Lapland is the most certain place to get snowy wedding portraits, but this winter snow came early to Oulu too. 

Hääkuvaukset ympäri Suomen, tiedustelut sähköpostilla: harri@linnanjuhlakuva.fi
-
Wedding photography in Finland and destination weddings, inquiries via email: harri@linnanjuhlakuva.fi