Hääkuvaaja Oulu - Blogi

Hääkuvaaja Harri Rauhanummi. Blogissani esittelen uusimmat hääkuvat sekä muut juhlat. Valokuvaaja Oulu.

Rippikuvaus Ainolan puistossa | Valokuvaaja Oulu

Häiden ohella olen kuvannut kesällä myös paljon muotokuvia. Esimerkiksi ylioppilaskuvauksia ja rippikuvauksia on ollut pitkin kesää. Jos sinulla jäi kuvat ottamatta, niin vieläkään ei ole liian myöhäistä. Elo- ja syyskuussa on vielä kauniita ilmoja muotokuvauksille. Lähetä mailia jos haluat varata kuvauksen. 

Tässä muutama Ainolan puistossa kuvaamani rippikuva. Klikkaa kuvat isommaksi.

Besides weddings I have photographer a lot of portraits during the summer. There are still beautiful days for outdoor portraits during August and September. If you want to book a portrait session, send me an email: harri@linnanjuhlakuva.fi