Hääkuvaaja Oulu - Blogi

Hääkuvaaja Harri Rauhanummi. Blogissani esittelen uusimmat hääkuvat sekä muut juhlat. Valokuvaaja Oulu.

Hääkuvaaja Ylivieska | Häät Savelan nuorisoseurantalossa

Häät noudattavat usein tuttua kaavaa, mutta silti jokaisessa hääpäivässä on jotain, mikä erottaa ne muista. Näissä häissä se oli vihkitilaisuus Ylivieskan palaneen kirkon raunioilla. Vihkiminen kirkon raunioilla oli mielestäni rohkea valinta hääparilta ja he pitivät päätöksensä vaikka hääpäivänä satoi vettä, eikä sääkään ollut lämmin mahdollinen. 


Most weddings follow a traditional pattern, but still in every wedding there is something that separates them from the others. In this wedding it was the ceremony held on the ruins of the burned Ylivieska church. Having the ceremony on the ruins was a bold move. Even more so as it rained and the weather was chilly.

Tiedustelut syksyn 2017 sekä vuoden 2018 häihin | Enquiries for fall 2017 and weddings in 2018: 

moi@linnanjuhlakuva.fi