Hääkuvaaja Oulu - Blogi

Hääkuvaaja Harri Rauhanummi. Blogissani esittelen uusimmat hääkuvat sekä muut juhlat. Valokuvaaja Oulu.

Perhekuvaus | Valokuvaaja Rovaniemi

Viime kuussa hyppäsin junaan ja kävin kuvaamassa perhekuvia Rovaniemellä muutaman vuoden takaiselle hääkuvausasiakkaalleni. Toiveena oli kuvia koko perheestä erilaisilla kokoonpanoilla sekä ulkona että sisällä. 

Hinnastostani löytyvä "laaja lapsi- ja perhekuvaus" on juuri tällaiseen rentoon ja elämän makuiseen kuvaukseen tehty valmis paketti. Tällainen kuvaus on myös hauska vaihtoehto perinteisille studiokuville.   


I took a train to Rovaniemi last month and went there to take family photos for an old wedding photography client. Their wish was to get a diverse collection of family photos both inside and outside. I have a ready made package for this kind of shoots. A nice alternative for traditional studio photos.

Varaa kuvaus | Book a shoot
harri@linnanjuhlakuva.fi