Hääkuvaaja Oulu - Blogi

Hääkuvaaja Harri Rauhanummi. Blogissani esittelen uusimmat hääkuvat sekä muut juhlat. Valokuvaaja Oulu.

Fantasiakuvia kymmenvuotiaalle | Valokuvaaja Tyrnävä

Valokuvaajan työhön ei pääse kyllästymään, sillä aina tulee jotain uutta vastaan. Muutama viikko sitten sain kiinnostavan yhteydenoton. Fantasia- ja goottikirjallisuudesta kiinnostunut kymmenvuotias tyttö halusi itsestään valokuvia pimeässä metsässä. 

Moni saattaisi pitää ajatusta valokuvauksesta pimeässä metsässä järjettömänä. Minusta oli kuitenkin upeaa, että tytön äiti lähti toteuttamaan tyttärensä toivetta ja otti minuun yhteyttä. Haastavista olosuhteista huolimatta saimme kuvat otettua ja luulenpa, että koko kuvaustilanne jäi kymmenvuotiaan tytön muistoihin pitkäksi aikaa. Yksi tarina lisää hänen omaan elämänkirjaansa.

You never get bored as a photographer, because something new always comes up. Few weeks ago I got an interesting email. A ten-year-old girl who reads fantasy- and gothic literature wanted her portraits taken in a dark forest.

I believe many would think it is a crazy idea to take photos in a pitch dark forest.  However, I think it was great that the girl's mother took her daughter's wishes seriously and contacted me. Regardless the challenging conditions we managed to capture many photos and I believe the girl will remember this experience a long time. A story for her own diary.