Hääkuvaaja Oulu - Blogi

Hääkuvaaja Harri Rauhanummi. Blogissani esittelen uusimmat hääkuvat sekä muut juhlat. Valokuvaaja Oulu.

Isä-poika valokuvaus studiossa | Father-son photos in the studio

Kuvaan studiolla eniten lapsikuvia, joten aivan jokaista lapsikuvausta en ole blogiini erikseen päivittänyt. Näissä kuvissa kuvauksen tilanneella äidillä oli mielestäni niin mukava ajatus taustalla, että päätin laittaa muutaman kuvan myös blogiin. Tämä isä-poika valokuvaus oli syntymäpäivälahja pojan isälle ja samalla myös lapsen 1v valokuvaus. Kerrassaan ihana lahja.

Tule sinäkin kuvaukseen. 1v kuvausten hinnat lähtevät 90 eurosta ja lisähenkilön hinta on 25 euroa.

I wanted to post these photos because the mom who ordered these photos had such a lovely idea: the father-son shoot was a birthday present for the boys father and at the same time their child's 1-year-old photos. My prices for child photos start from 90 euro and extra person is only 25€. Send me a message and book your own time :)